iL-studio                                        pers

vrolikstraat 355-c                       informatie

1092 TB amsterdam                                 

the netherlands                                      

www.leijn.com                                              

 
            

 

 

 

Bar The Devil's Arm

korte beschrijving             Gemaakt van Corian. Een uitgerekt kruis waarop cocktails geschonken worden. De verleiding en het verbod. Goed en Kwaad. Zwart en wit.

afmetingen                         365 x 150 x 77 cm (lxhxb), materiaal: Corian®

 

Sofa KlikBank

korte beschrijving             Een concept, een bank wiens delen in elkaar geklikt kunnen worden als een puzzel.  De KlikBank bestaat uit twee delen. Los verandert de bank bijvoorbeeld in een bed.

afmetingen                         100 x 65 x 100 cm (lxhxb); andere lengtes mogelijk; materiaal: FrameFoam©,  bekleding.

 

Bank KlapBank

korte beschrijving              De KlapBank, een bank die in rust absoluut geen bank is behalve als er iemand op zit. De zitting klapt omhoog. Dit is een visuele grap maar zou ook functioneel kunnen zijn om bijvoorbeeld makkelijker uit de lage bank te komen. afmetingen 80 x 60 x 100 cm (lxhxb); materiaal: FrameFoam©,  bekleding.

 

Kruk & Stoel Good King Henry I en Good King Henry II

korte beschrijving              Een stoel met poten helemaal bestaand uit schuim. Geen frame van hout of staal. De poten wijken licht als je erop gaat zitten en dat geeft een extra vering, hetzelfde geld voor de rugleuning van Good King Henry II.  

afmetingen                         kruk : 45 x 65 x 45 cm, stoel :  73 x 84 x 45 cm (lxhxb); materiaal: FrameFoam©,  bekleding.

 

 

Woonbeurs RAI –via milano-‘presentatie tafel’

Persbalie BlackOwl

korte beschrijving             Voor het Stedelijk Museum ontworpen persbalie ‘BlackOwl’. Een ‘blok graniet’ dat gevormd is als een abstract beeld, maar dat geschikt is voor verzonken monitor en boekendisplay.

afmetingen                         200 x 140 x 100 cm (lxhxb), materiaal: spaanplaat, Formica© Sakkara Charcoal.

 

Woonbeurs RAI –coming soon- ‘Aquarium’

Aquarium Goudvissenachtbaan

korte beschrijving             De goudvissen-achtbaan. De goudvis is een lange-afstand-zwemmer, die in een ronde kom niet gelukkig is (ook geconstateerd door de Dierenbescherming). Vandaar het ontwerp van een spannende achtbaan voor de goudvis. Na een hoek een bocht naar links en dan een kruispunt en een bocht naar rechts! Wat een sensatie moet dat zijn voor een vis met een geheugen van 5 seconden. De achtbaan is gemaakt van PET, hetzelfde materiaal als de recycle-plasticfles.

afmetingen                         50 x 16 x 28 cm (lxhxb), materiaal: PET

prijs                                      Euro 57,-